Δεκέμβριος 2018


Τα πρώτα μου κέρδη από affiliate marketing: $2.43

Το πρώτο μου μέρισμα: $0.20

Το καθαρό κέρδος από την πρώτη μου πώληση μέσω Amazon FBA: $1.79


Πολλοί που θα έβλεπαν αυτά τα νούμερα πιθανόν να τα παρατούσαν. Μπορεί να απογοητεύονταν. Ίσως και να νευρίαζαν.


Όχι όμως εγώ. Βλέποντας τα παραπάνω νούμερα πέταξα από τη χαρά μου. Ήμουν καταενθουσιασμένη! “I cracked the code, I cracked the code, it works!” φώναζα από τη χαρά μου.


Πως είναι δυνατόν να χαιρόμουν με τόσο “αστεία” κέρδη;


Το κοινό που έχουν τα παραπάνω ποσά είναι ότι είναι χρήματα που προήλθαν χωρίς τη φυσική μου παρουσία. Ήταν από πηγές εισοδήματος που έχτιζα στο παρελθόν.


Ήταν η πρώτη φορά που ερχόμουν σε επαφή με παθητικό εισόδημα.


Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ξύπνησα το πρωί και είδα πώληση από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έβγαλα λεφτά ενώ κοιμόμουν!


Άρα έπιασαν τόπο όλα αυτά τα σεμινάρια και βίντεο που παρακολουθούσα, βιβλία που διάβαζα και ήταν αληθινές οι εμπειρίες των ανθρώπων που έβλεπα που μοιράζονταν αυτές τις πληροφορίες για το παθητικό εισόδημα και οι οποίοι με ενέπνευσαν να δοκιμάσω κι εγώ.


 “Σίγουρα θα το κάνουν κι άλλοι στην Ελλάδα!” σκέφτηκα. Θα ήταν ωραίο να γνωρίσω άτομα που ασχολούνταν με το παθητικό εισόδημα μέσω ίντερνετ και να μοιραστούμε τις γνώσεις και εμπειρίες μας με σκοπό να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο.


Προσπαθώντας να μιλήσω για αυτό σε γνωστούς και φίλους παρατήρησα ότι κανείς δεν ήξερε τίποτα για όλα αυτά. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αναζητήσω πληροφορίες για πρώτη φορά στα ελληνικά στο ίντερνετ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με μεγάλη μου έκπληξη πάλι είδα σχεδόν μηδενικά αποτελέσματα σε κάθε πλατφόρμα.


Μου φαινόταν απίστευτο που κανένας δεν ασχολούταν με τρόπους δημιουργίας εισοδήματος από το ίντερνετ ή δεν το έλεγε.


Γι' αυτόν το λόγο, σε συνδυασμό με την αγάπη μου για τη δημιουργία περιεχομένου και την τεχνολογία, αποφάσισα να ξεκινήσω να μιλάω για την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις μέσω ίντερνετ.


Έτσι δημιουργήθηκε το Greek Entrepreneurs. 


Το Greek Entrepreneurs ξεκίνησε ως ένα κανάλι στο YouTube με σκοπό να μοιραστεί τις γνώσεις, την εμπειρία και τα εμπόδια που συνάντησα στη διαδρομή για να γίνω επενδύτρια και entrepreneur αλλά και τα λάθη που έκανα, ώστε να τα αποφύγει κάποιος που ξεκινά τώρα και δεν έχει εμπειρία, όπως το αστείο και cringy πλέον βίντεό μου “Πως έχασα 3.000€ από την Amazon FBA” (ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο). Δε χρειάζεται να μαθαίνετε πάντα από τα λάθη σας γιατί κοστίζουν (3.000€ στην προκειμένη περίπτωση), μάθετε από τα δικά μου. Μάθετε από τη δική μου βλακεία (γιατί αν δείτε εκείνο το βίντεο όντως πρόκειται για ρεσιτάλ βλακείας).


Αν θέλετε να δείτε αυτό το βίντεο, μπορείτε να το δείτε εδώ.


Ο κόσμος έδειξε αμέσως τεράστιο ενδιαφέρον για τη θεματολογία του καναλιού και σύντομα αυτή η μικρή κοινότητα στο YouTube εξελίχθηκε σε μία τάση στο ελληνικό YouTube, με το 2021 να γίνεται ευρέως γνωστό το θέμα των επενδύσεων, καθώς με μεγάλη μας χαρά είδαμε και άλλους δημιουργούς περιεχομένου να μοιράζονται τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σχετικά με τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα με το κοινό τους.


Το Greek Entrepreneurs αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο για την επαναφορά του “απαγορευμένου” έως τότε θέμα του χρηματιστηρίου στην Ελλάδα δείχνοντας πώς η αντιμετώπιση του χρηματιστηρίου ως πηγή παθητικού εισοδήματος και όχι ως τζόγο οδηγεί μακροπρόθεσμα στο χτίσιμο πλούτου.


Σίγουρα με πράξη και εξάσκηση μαθαίνουμε περισσότερα απ’ ότι διαβάζοντας ή παρακολουθώντας. Όμως πολλές φορές η πράξη και η εξάσκηση κοστίζουν τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήμα. 


Το Greek Entrepreneurs σας βοηθά να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα δείχνοντάς σας τις διαδικασίες, τεχνικές και πρακτικές που αφορούν στην κάθε διαδικασία ώστε να ξεκινήσετε άμεσα το χτίσιμο μιας νέας πηγής παθητικού εισοδήματος, την ανάπτυξη μιας παλιάς ή τις επενδύσεις στο χρηματιστήριο.

Η δημιουργός του Greek Entrepreneurs

''Πάντα δούλευα. Πάντα αντάλλαζα τον χρόνο μου με χρήμα. Συχνά έκανα και δύο δουλειές ταυτόχρονα για να είμαι πιο άνετη οικονομικά. Μετά από αρκετά χρόνια δουλειάς και ρουτίνας κουράστηκα. Ένιωσα ότι δεν πάει άλλο. Γυρνούσα σπίτι κάθε μέρα κουρασμένη και δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα.
Μέχρι που γύρισε ένας διακόπτης στο μυαλό μου. Αποφάσισα να ξεκινήσω κάτι δικό μου, να βγάζω χρήματα μόνη μου, από το σπίτι, μέσω του διαδικτύου.
Δε με ένοιαζε αν θα πετύχει. Στην πραγματικότητα δε σκέφτηκα ούτε για μία στιγμή αν θα πετύχει ή όχι. Ήμουν αποφασισμένη να αλλάξω τη ζωή μου μια για πάντα.
Ξεκίνησα. Σίγουρα πήρε χρόνο. Δεν έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη. Πλέον όμως είμαι βέβαιη ότι ήταν η εξυπνότερη απόφαση που πήρα στη ζωή μου. Έγινα entrepreneur και πλέον διδάσκω και σε άλλους να κάνουν το ίδιο. Παράγω παθητικό εισόδημα από διαφορετικές πηγές και βρίσκομαι κοντά στην οικονομική ελευθερία. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη, αλλά κάθε μέρα βρίσκομαι ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μου.
Άπαξ και αλλάξει ο τρόπος σκέψης, το mindset όπως συχνά λέω, δεν υπάρχει πισωγυρισμός. Υπάρχει μόνο ο δρόμος προς την επιτυχία. Είμαι αυτοδίδακτη, ξεκίνησα από το μηδέν, χωρίς γνώσεις και χωρίς λεφτά. Αφού τα κατάφερα εγώ, λοιπόν, μπορείτε και εσείς!'' 

Τέρη Ουζουνέλλη 

Founder of Greek Entrepreneurs

Τι έχουμε καταφέρει

 • 99% επιτυχημένα trades

 • 132.000€ δημόσιο χαρτοφυλάκιο

 • 30% ετήσια απόδοση στο χρηματιστήριο

 • Δημιουργία παθητικού εισοδήματος από 5 πηγές

 • Πάνω από 5.500 μαθητές στα σεμινάριά μας

 • Πάνω από 98% ευχαριστημένοι πελάτες

 • Είμαστε η μοναδική επιχείρηση παροχής οικονομικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης στην Ελλάδα που δείχνουμε αποδείξεις και αποτελέσματα της δουλειάς μας, όπως έσοδα από την Amazon FBA, έσοδα από Affiliate Marketing, live trading, μερίσματα από μετοχές, δημόσιο χαρτοφυλάκιο και αποδόσεις

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Η ομάδα μας, με εξειδίκευση στον τομέα του marketing, της δημιουργίας και ανάπτυξης επιχειρήσεων, των πωλήσεων, των επενδύσεων και trading, θα σας καθοδηγήσουν βήμα βήμα, στα παρακάτω πεδία:

 • Επιχειρηματικότητα

  Είτε είστε νέοι entrepreneurs, είτε θέλετε να ξεκινήσετε μία online επιχείρηση ή ακόμα κι αν θέλετε απλά να βγάζετε ένα έξτρα εισόδημα, το Greek Entrepreneurs είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε. Εδώ θα μάθετε πώς να χτίσετε μία online επιχείρηση η οποία θα σας παράγει χρήματα ακόμα κι όταν κοιμάστε!

 • Χρηματιστήριο

  Είτε είστε επενδυτές αξίας, είτε day traders, στο Greek Entrepreneurs θα μάθετε πώς να επενδύετε τα χρήματά σας και να αυξάνετε τις αποδόσεις σας. Λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική επενδύσεων και προσωπική καθοδήγηση από την έμπειρη ομάδα μας, η οποία θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επενδυτές.

 • Mindset

  Τέλος, καμία μέθοδος δεν μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό και να μας φέρνει θετικά αποτελέσματα μακροπρόθεσμα αν δεν αναπτύξουμε ένα ισχυρό mindset που θα λειτουργεί με στόχο την επιτυχία. Με τη βοήθεια του life & business coaching, κάνουμε επανεκκίνηση του μυαλού και μαθαίνουμε πώς να ελκύουμε όλα όσα θέλουμε.